Energieopslag financieren

Een bedrijfsaccu is niet goedkoop. Maar wel betaalbaar dankzij onze financieringsmethode.

Opslag als oplossing

Energieopslag biedt bedrijven een effectieve oplossing voor hun energiebehoeften. Naast energie vrijgeven bij een energietekort kan een energieopslag ook energie opslaan in het geval van een energieoverschot. Zo biedt energieopslag bedrijven de flexibiliteit, kostenefficiëntie en duurzaamheid die ze nodig hebben in een snel veranderend energielandschap.

Intelligente opslagsystemen

Hoge instapkosten vermijden

Dankzij flexibiliteit kan iedereen meedoen.

Wij zijn ervan overtuigd dat duurzaamheid betaalbaar moet zijn voor iedereen. Daarom bieden wij verschillende financieringsvormen aan. En dat doen we net als bij het plaatsen van zonnepanelen; afgestemd op jouw wensen. We kunnen je helpen bij het rondkrijgen van de financiering of brengen je in contact met de juiste partijen.

Koop of lease?

Oplossing voor ieder bedrijf

Wij snappen het dat een energieopslag een grote investering vereist. Daarom bieden we naast het rondkrijgen van de financiering ook koop- en leasevormen aan. Een energieoplag kan direct worden aangeschaft of in termijnen worden afbetaald. Kies wat het beste bij jouw organisatie past.

financiering

Hoe werkt financiering?

Onze ideeën over financiering

Switch ziet verschillende uitdagingen voor de opwek, distributie en het gebruik van duurzame energie. Om te voorkomen dat de energietransitie daardoor wordt geremd, ontwikkelen we naast onze huidige diensten ook oplossingen.

Die oplossingen zijn gericht op thema’s zoals mobiliteit, vastgoed en logistiek. Aan de hand van ons eigen marktonderzoek en testlocaties bepalen we welke oplossing we als dienst aanbieden. En ook hier is financiering in de breedste zin mogelijk.

Benieuwd hoe financiering voor jou werkt?

Kom in contact met onze financiële adviseurs.

Slimme opslagsystemen